Vásárolj most Playboy parfümöt 40% kedvezménnyel!

Ismerd meg a Playboy bestseller illatait!

PLAY IT SEXY – NŐI ILLAT

A szexiség több, mint egyszerű csábítás - ez egy életstílus. Jelenj meg hatásosan, és utasítsd magad mögé a kezdőket. A játék elkezdődött. Most már csak idő kérdése. A szexiség nem hangulat kérdése, hanem egy életfelfogás. Mutasd meg valódi énedet, és hagyd, hogy nőiességed szabadon sugározzon. A Playboy Play It Sexy illatával nőiességed még erősebbé válik.

PLAY IT SEXY NŐI – EAU DE TOILETTE 40 ML

Sose nézz le. Ha a fejed magasan tartod, maga vagy az érzékiség.  A Play It Sexy női Eau de Toilette fülledt, távol-keleti illatvilága igéző pacsuli és vanília jellegével segít neked abban, hogy a saját szabályaid szerint játssz.

 • Meleg, távol-keleti jellegű illat
 • Hosszan tartó hatás (alkalmazás az érintkezési pontokon)
Playboy Play it Sexy EdT

PLAY IT SEXY NŐI – PARFÜMDEZODOR 75 ML

Fedezd fel saját önbizalmadat a Playboy Play It Sexy női Parfümdezodorral, és engedd ragyogni személyiségedet. Egy leheletnyi illat és csillogás egész nap végigkísér - a konditeremben ugyanúgy, mint a buli közben. Rajongóid imádni fogják! 

 • Kényelmes és praktikus méret
 • Éréki, kifinomult illat
A termékre a 40%-os akció nem vonatkozik.
Playboy Play it Sexy Parfümdezodor

Super Playboy – női illat

Engedd szabadjára a képzeleted! Tárd fel az álmaidat! Szabadítsd fel a legvadabb fantáziáidat! Engedd, hogy az érzékiséged szabadon szárnyaljon és a magabiztosságod az egekbe szökjön a Super Playboy női illatának vad forróságával és féktelen egzotikumával.

SUPER PLAYBOY NŐI – EAU DE TOILETTE 40 ML

Engedd szabadjára a képzeleted! Éld meg a fantáziáidat! Csodálóidat szerelemtől ittasan hagyd ott, ne legyenek kétségeik a Super Playboy női illatával felfokozott nőiességedről. A Margarita koktél, a mandarin, a paradicsomvirág és az édes frézia illata árad a pézsmából, massoia fából és ámbrából kevert alapon. 

 • Pezsgő, keleties illat
 • Hosszan tartó illat (alkalmazás az érintkezési pontokon)
Super Playboy női EdT

SUPER PLAYBOY NŐI - PARFÜMDEZODOR 75 ML

A nőiesség oázisa vagy. Csodálóid merész fantáziája vagy, amely megszédíti és megőrjíti őket, amerre jársz. Pontosan arra méretezték, hogy magaddal vihesd, a Super Playboy női Parfümdezodor felfrissít és finoman illatosít, pontosan akkor, amikor szükséged van rá.   

 • Kisméretű, kényelmesen magaddal viheted
 • Egzotikus és érzéki illat
A termékre a 40%-os akció nem vonatkozik.
Super Playboy Parfümdezodor
VIP – férfi illat

Éld meg a rendkívülit. Egy úriemberhez a széles léptek és merész kijelentések illenek. A stílus egyesíti a lényegit és a mély megjegyzéseket egy meleg és kifinomult alaptónusban. A VIP férfi illat kiemeli a férfiasságod és az eleganciád.

VIP FÉRFI – EAU DE TOILETTE 100ML

Éld meg a rendkívülit. Légy felejthetetlen. A gazdag férfiasság és az előkelő melegség egyesül ebben a bergamottot, rumot, levendulát és tonkababot tartalmazó illatban. A VIP férfi illat azoknak a férfiaknak szól, akik az életet annak legnagyobb intenzivitásában élik és megtapasztalják a szélsőségeit.

 • Intenzív keleti illat
 • Hosszan tartó illat (alkalmazás az érintkezési pontokon)
Playboy VIP EdT

VIP FÉRFI– PARFÜMDEZODOR 75 ML

Kifinomult elegancia. Minden pontosan testre szabva. Magabiztos mosoly. Az illat, ami mély benyomást tesz. A csábítás életformája rengeteg akadályt jelent az életben, melyeket a valódi úriember elhárít az útból, és mindig van a tarsolyában újabb ötlet. Pontosan arra méretezték, hogy magaddal vihesd. A VIP férfi Parfümdezodor finoman felfrissít és illatos a megfelelő pillanatban.

 • Kisméretű, kényelmesen magaddal viheted
 • Csábító és karizmatikus illat
A termékre a 40%-os akció nem vonatkozik.
Playboy VIP parfümdezodor

Play it Wild – férfi illat

Kemény világban élünk. A sikerhez merni kell. Szabadjára kell engedned vad ösztöneidet. Nem hagyhatod, hogy mások megszelídítsenek.
A férfi Play It Wild illattal kifejezheted férfiasságodat, emlékezetessé válhatsz, és hallathatod hangodat.

PLAY IT WILD – EAU DE TOILETTE 100 ML

Most bármit megtehetsz. Kint a vadonban, ahol igazán szabad lehetsz. Indulj el egymagad, és hagyd, hogy a Play It Wild férfi Eau de Toilette kiemelje férfiasságodat. Citrom és grapefruit illatával, a csokoládé és a fahéj illatával kiegészülve ez a csábító, orientális parfüm igazán erőteljes hatású.

 •  Meleg, keleti illat
 • Hosszan tartó hatás (alkalmazás az érintkezési pontokon)
Playboy Play it Wild EdT

PLAY IT WILD FÉRFI – PARFÜMDEZODOR 75 ML

Korlátlan férfiasság és zabolázatlan csábítás - mindig és mindenhol. A mérete miatt könnyedén magaddal vihető. A férfi Play It Wild férfi Parfümdezodor könnyed és finom illata mindig frissen tartja a magabiztosságod, bármerre is jársz.

 • Kényelmes és praktikus méret
 • Frissítő, finom illat
A termékre a 40%-os akció nem vonatkozik.
Playboy Play it Wild Parfümdezodor