Elkészítés
- A kesudiót, paradiót és a vörösáfonyát nagyobb darabokra felaprítjuk.
- Egy bevonatos serpenyőben a zabpelyhet, tönkölybúza pelyhet, gyümölcsös müzlikeveréket, kesudiót, paradiót, a lenmagot és a kókuszreszeléket közepes lángon 10 percig pirítjuk.
- A vanilíát, fahéjat, vörösáfonyát, a kókuszvirág szirupot és a kókuszolajat hozzáadjuk, és 2-3 percig folyamatos kevergetés mellett tovább pirítjuk.
- Egy kibélelt tepsibe beletesszük a müzlit és hagyjuk kihűlni.
- Végül a tönkölyös crunchy-t is hozzákeverjük.
Müller Tipp: Lezárt befőttes üvegben a müzli 3 hétig is eláll. Tejjel, különböző tejtermékekkel, gyümölcslével és joghurttal is egyaránt nagyon finom.