A SÜNI márka tulajdonosa az ICO Zrt., Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb író- és irodaszergyártója. A 100 %-ban magyar tulajdonú céget 1951-ben alapította 18 írószer- és töltőtollkészítő kisiparos.

Mára több milliárdos éves forgalmat bonyolító részvénytársaság, saját leányvállalattal rendelkezik Csehországban és Romániában, emellett világszerte több mint 60 országba exportálja termékeit.

Az elsődleges szempont a kiváló minőség, melynek garanciája a több mint 65 éves, gyártásban elért tapasztalat, a legkorszerűbb gyártási technológiák és a szigorú minőségellenőrzés.

Az ICO mára számos saját fejlesztésű és gyártású, közismert író- és irodaszer márkával büszkélkedhet, ezen felül forgalmazója több külföldi márkának. Az iskolaszezon egyik legnépszerűbb márkája, megbízhatósága és minősége miatt a szülők és gyerekek egyik kedvence, a SÜNI márka. 

Több mint 100 féle iskolaszert, iskolai terméket kínálunk. A teljesség igénye nélkül; grafit- és színes ceruzák, rost- és ecsetirónok, ecsetek, festékek, temperák, kréták, gyurmák, ollók, ragasztók, vonalzók, hegyezők, füzetek, tolltartók és számos egyéb, iskolában nélkülözhetetlen kiegészítők.
Igazodva a trendekhez, a gyerekek és az iskolák igényeihez folyamatosan fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat. A SÜNI választékában olajpasztellkréták is megtalálhatók.

A SÜNI olajpasztellkréták előnye a könnyű használhatóság. A puha, nagy színintenzitású kréták, káprázatos színeket varázsolnak a papírra, így könnyen a gyerekek kedvenceivé válnak. A kréták szinte siklanak a papíron és kis nyomásra is, mély, élénk színt hagynak.

 Elérhető 12-es és 24-es kiszerelésben is. A krétákat papírfogó borítja, ezzel védve a krétákat és a kezeket is a piszkolódástól. 

A megfelelő minőségű papírról a SÜNI rajztömbök gondoskodnak. Használj SÜNI ecsetet és ecsettálat a festéshez.

Próbáld ki! Nem csak a sulihoz kiváló választás, de otthoni tartalmas időtöltéshez is remek lehetőség!