BOLDOG APÁK NAPJÁT!

Fedezze fel a legikonikusabb férfi couture illatokat, és találja meg a tökéletes ajándékot apukája számára erre a különleges alkalomra.
YVES SAINT LAURENT
Y
Y EAU DE PARFUM

Egy illat azoknak, akik nem félnek feltenni a kérdést maguknak: << Miért ne? >>. Fás, fougère illat a bergamott frissességével és a zöldalma, geránium és zsálya esszenciával keveredő akkordjaival. Az illat intenzitását a tömjén és a tonkabab érzéki, fás jegyei fokozzák, férfias erőt és intenzitást kölcsönözve neki.

Az üveg külseje a fényesség és a sötétség játékának éles és férfias kontrasztján alapul.  
GIORGIO ARMANI
ACQUA DI GIÓ
EAU DE PARFUM

A természetes és önazonos férfi illata. A tenger frissességének időtlen, fás illatjegye, amely lágy és mégis erős, kiegyensúlyozott energiát biztosít.

A Giorgio Armani ikonikus illata bergamottal, jácinttal és pacsulival keveredő akkordokat tartalmaz, frissességet és érzékiséget áraszt magából. 
PRADA
LUNA ROSSA OCEAN
EAU DE TOILLETE

A Luna Rossa Ocean egy óda a kalandokhoz, innováció, amellyel meghaladhatjuk a határainkat és új távlatokat fedezhetünk fel. A Prada férfiasság legújabb megtestesülése.

Egy függőséget okozó illat, amelyben a bergamott kirobbanó frissességét a vetiver és az elegáns írisz rendkívüli kifinomultsága és érzékisége emeli ki. 
GIORGIO ARMANI
CODE
EAU DE TOILLETE

Csábítás határok nélkül. A Code Eau de Toilette egy tökéletes illat a csábításhoz: a fás-keleties illatcsalád titokzatos, meleg és elegáns tagja, amely a bergamott és a citrom aromáját ötvözi az olajfa virágának lágy jegyeivel. 

A tonkabab melegsége felfedi az örök csábító természetes eleganciáját és karizmáját.