EGYÜTT ERŐSEBBEK VAGYUNK
Az Idôle Aura megalkotásával a Lancôme létrehozott egy illatot a nők egy egész generációjának, akik közösen érnek el sikereket és akiket megállíthatatlan erő hajt. Az élet minden területéről érkező hangok csoportja, akik mind egy cél érdekében jöttek össze:
"Együtt mindannyian Idôle-ok vagyunk."
IDÔLE AURA, AZ ÚJ NŐI ILLAT

Az Idôle Aura újraértelmezi az eredeti illat tiszta, virágos védjegyét egy merész és ragyogó kompozícióban. Az illat fejjegyében kézzel szedett damaszkuszi rózsa Ispartából és Grasse-i centifolia rózsaesszencia kelti életre az érzékeket.
Az illat szívében intenzív és káprázatos jázmin ragyogja be az illatot, míg az alapjegy púderes, lágy vaníliakivonata sókristályokkal olvad a gyengéd pézsma jegyeibe.
A FENNTARTHATÓSÁG AZ ÖSSZETEVŐKNÉL KEZDŐDIK

Az ispartai rózsaesszencia, valamint a Bourbon vanília elengedhetetlen védjegye az Idôle Aura illatnak, és részesei a L'Oréal Szolidáris Beszerzési programjának. A program célja, hogy fenntartható összetevőket hozzon létre, miközben támogatja az azokat előállító emberek méltányos díjazását, továbbá a megfelelő munkakörülményeket. Emellett segít megőrizni a helyi ökoszisztémát.
ÚJ ÜVEG

Idôle Aura, a káprázatos erő szimbóluma, egy ragyogó üveg, mely nem hasonlítható máshoz. A kétoldalú üveg megtestesíti a nőkben rejlő erőteljes aurát. Az Idôle továbbra is a legvékonyabb üveg, azonban már a legerősebb is:
az Idôle Aura bátran áll, visszhangozva egy egész generáció elszántságát.
Az üveg közepén, mely a közös siker szimbólumaként jelenik meg, ragyogó arany-pink fénykoszorú fedi fel a meleg metálos szív vibráló energiáját, akárcsak a napfény sugarai. A belülről áradó aurát az illat hátoldalán lévő fehér, irizáló fénykoszorú fokozza.