A tesa sikertörténete egy sikertelen sebtapaszfejlesztéssel kezdődik. A gyógyszerész Paul C. Beiersdorf éppen a sebtapaszon dolgozott, amikor Dr. Oscar Troplowitz 1890-ben átvette a laboratóriumot a vállalat alapítójától. A tapasz kitűnően tapadt, de irritálta a bőrt. Troplowitz a szükségből erényt kovácsolt, és 1896-ban piacra dobta az első ipari ragasztószalagot.

Manapság a tesa a világ egyik vezető öntapadó termék- és rendszermegoldás-gyártója az ipar, a professzionális szakemberek és a fogyasztók számára.

A tesafilm® neon jelölőszalaggal vizuálisan rendszerezheti dokumentumait és mappáit. A ragasztó szalag ideális jelölésre és a felületére történő írásra, otthon és az irodában egyaránt.Így például kényelmesen felcímkézheti a mappákat, megjelölhet fontos bekezdéseket egy könyvben vagy könyvjelzőket készíthet. A jelölőszínnel a ragasztós fóliát nem lehet nem észrevenni. A legtöbb felületről nyom nélkül eltávolíthatja, és szükség esetén átteheti máshová. A ragasztó szalag praktikus segédeszköz a mindennapokban.


A ragasztós szalag kapható neonsárgában és neonrózsaszínben, 10 m x 19 mm-es tekercsként.