Dsquared2 Wood
GREEN WOOD ÉS RED WOOD, AZ ÚJ DSQUARED2 ILLATOK

„Az illat egy érzéki élmény, ami mindent elmond rólad és a személyedről.
A személyiséged egyedi és intim kifejezése, mely megkülönböztet és felismerhetővé tesz, de egy egészen megfoghatatlan módon. Szeretünk úgy gondolni az új WOOD illatokra, mint egy személyes kiegészítő, ami pontosan átadja a Dsquared2 stílust és karaktert.”
Dean és Dan Caten
A WOOD egy kettős projekt, mely a fa – mint fő összetevő – olyan jellemzői köré épül, mint a nyers erő vagy az összetett felépítés, ami egyedivé és utánozhatatlanná teszi. A két új illat, a GREEN WOOD és a RED WOOD a DSQUARED2 férfi és nő tökéletes képmása: érzéki és magabiztos.
Fiatal és modern, a kor szellemét megragadó illatok, melyek viselője szenvedéllyel él, minden jóra és újra nyitott. Olyan kifinomult illatot keres, mely hitelesen kifejezi a mély, szenvedélyes életformát, amit képvisel.

Az üveg és a csomagolás

Egyenes vonalú, zöld üveg a férfinak és piros üveg a nőnek. Mindkettő mágnesesen záródó egyedi kupakot kapott, mely a legjobb minőségű kőrisfából egyesével, kézzel készül.

A hideg és meleg anyagok úgy találkoznak, hogy közben egyik sem veszít érzékletességéből. A fa anyaga erőteljes, mégis megnyugtató ódon varázst kölcsönöz, míg a tiszta, ragyogó üveg és az alumínium kifejezi, hogy milyen értékes az üveg tartalma.

DSQUARED2 WOOD GREEN
Dsquared2 Red

Az üveg exkluzív, lekerekített alja belül egy különleges vízcsepp formájú alakzatot rajzol ki, ami ampullaként zárja magába az illatot.

Az elegáns, bársony tapintású csomagolás zöld színű a férfinak és piros a nőnek. A nyomott juharlevél minta a Dsquared2 divatház szimbóluma, mely garancia a tökéletes minőségre és az innovációra.

GREEN WOOD, az új illat férfiaknak

Egy szabadszellemű illat, mely élénk és intenzív. A citrom energiáját és a ciprus aromás frissességét gazdagítja a bourbon bors elegánsan fűszeres, vibráló jelenléte. A cédrusfa és vetiver kifinomult fás jegyei egy eredeti gyantás akkorddal keverednek, melyből az ősi természet árad. Az alapjegy erőteljes, melyben összeolvad a férfiasan csábító cypriol, a mély és érzéki ámbra és a hosszan körülölelő pézsma.

RED WOOD, az új illat nőknek

Csillogó és merész parfüm a modern nőnek. A meglepően friss rózsabors és a leheletnyi tőzegáfonya ellenállhatatlanul gyümölcsös dimenziót nyitnak. A licsi finom és áttetsző jegyei kiemelik az intenzív, selymes rózsa és magnólia nőies karakterét. Az illat alapjegye mágnesként vonz, puha pézsma, vibrálóan érzéki cédrusfa és borostyán keveréke.