FEDEZZE FEL A LANCÔME IKONIKUS TERMÉKEIT
A nők azért választják a Lancôme-ot, hogy még gyönyörűbbnek és boldogabbnak érezzék magukat. Minden egyes nap egyedi és különleges, a Lancôme számára pedig az életöröm nem csak egy üres szó, hanem egy olyan érték, amely az egész életünket meghatározza.

Fedezze fel az igazi innovációt, az inspirációt, a hitelességgel és emberséggel ötvözött francia eleganciát! A szépség választásának szabadsága magával ragadó, önzetlen és barátságos környezetben – legyen szó bőrápolásról, sminkről vagy illatról.

LANCÔME ILLATOK


Minden Lancôme illat egy érzelmet, egy törekvést, egy érzést tár elénk, és minden termékcsalád más-más történetet mesél el. 
A La Vie Est Belle a boldogságot és a szabadságot testesíti meg. Az Idôle arra szólít fel, hogy higgyünk önmagunkban, hogy felülmúljuk önmagunkat és találjunk egy új utat: a saját utunkat. A La Nuit Trésor egy egyetemes érzéssel teli üzenetet hordoz: az igaz szerelem üzenetét. 
LA VIE EST BELLE
IDÔLE
LA NUIT TRÉSOR

LANCÔME BŐRÁPOLÁS

A Lancôme-nál a tudomány a DNS-ünkben van. A bőrápolás úttörőiként immár 85 éve határozzuk meg a fejlődés irányát. Eredményeinket több ezer klinikai vizsgálat igazolja minden bőrtípus, minden bőrtónus és minden korosztály esetében.
Bőrápoló készítményeink ragyogóvá, egészségessé, fiatalossá varázsolják a bőrt, hogy minden nő a lehető legjobb formájában tündökölhessen.
ADVANCED GÉNIFIQUE
RÉNERGIE
ABSOLUE

LANCÔME SMINK

A Lancôme sminkek a magabiztos párizsi stílus erejével mutatják meg a nők a leglenyűgözőbb és legboldogabb oldalát.
A friss, ragyogó arcbőr varázsát. A pazar árnyalatokkal, kontúrokkal és szempillákkal  övezett lenyűgöző pillantást. Az érzéki és elegáns ajkakat és az arc pompás vonalait.
HYPNÔSE
TEINT IDOLE ULTRA WEAR
LASH IDÔLE