Tervezd a PlanAllal az évedet! PlanAll 2021

A praktikum és a dizájn találkozásából született PlanAll tervezők évről évre megújulnak, egyre többet és többet adnak azoknak akik tudatosságra és hatékonyságra törekszenek és szeretnének minél többet kihozni a mindennapjaikból. A PlanAll messze több mint egy határidőnapló – a naptárrészeknek, táblázatoknak, motivációs és fókuszálást megkönnyítő oldalaknak köszönhetően igazi élettervező, a legjobb barátod – egy papírba bújt Life Coach, ami hasznos útmutatásokkal segít helytállni az élet legkülönfélébb kihívásaiban.
 
A 16 változatos dizájn között mindenki találhat a stílusához leginkább illeszkedő PlanAllt, ami egy egész éven keresztül lesz társ a hétköznapok örömeiben és feladataiban, az önismeret útján haladva és olyan fontos értékek fejlesztése során, mint például a kreativitás, a következetesség vagy épp a pénzügyi tudatosság. 
 
Az original PlanAll tervezők mellett évente több kollaboráció is születik, olyan, saját területükön sikeres személyekkel, akik maguk is tudatosan tervezik mindennapjaikat. 2021-ben Viszkok Fruzsi digitális tartalomkészítő, Kende-Hofherr Krisztina motivációs előadó és Csigó Zita gasztroblogger együttműködésével született három tematikus PlanAll.
Csillagok között – Viszkok Fruzsi x PlanAll
 
Viszkok Fruzsira nemcsak akkor számíthatunk, ha sminkelésről, divatról, DIY-ötletekről vagy lakberendezésről van szó – ha az életünket szeretnénk ügyesen megszervezni, akkor is érdemes hozzá fordulni. Hatékonyság, eredményesség, összeszedettség – Fruzsi ezt kínálja idén is gyönyörű tervezői által, hiszen pontosan tudja, mire van szüksége a fiataloknak ahhoz, hogy elérjék az évre kitűzött terveiket. 
 
2021-es kollekciója a csillagok közé repít minket: a Night Star az éjszaka szerelmeseinek, a Morning Star pedig a nappal igazán tevékenyeknek segít a rendteremtésben. A nem csak Fruzsi rajongóinak ajánlható meseszép tervező egyesíti magában a PlanAll rendszer minden előnyét és Fruzsi kreatív tartalmait, így egyaránt helyet kapott benne többek között az év során olvasott könyveket vezető Könyvespolc, a napi hangulatkövető vagy a pénzügyek vezetését elősegítő bevétel-kiadás táblázat is.
A tudatos „sikertervező” – KHKxPlanAll
 
Kende-Hofherr Krisztina és az általa megalkotott KHK PlanAll immár harmadik éve támogat ezreket abban, hogy tudatosan és sikerorientáltan tervezhessék meg napjaikat és minden pillanatból kihozhassák a maximumot.
 
Az elsősorban az üzleti életben tevékenykedőknek szánt KHK PlanAll hasznos táblázatokkal és praktikusan összeállított tervezőkkel nemcsak a hétköznapokban segíti a használóját, de az ünnepek és szabadságok idejének maximális kihasználásában is támogatást nyújt. Motiváló gondolataival egyaránt segítő kezet nyújt a szenvedélyes, lelkes és kitartó vállalkozóknak, a gyerekekkel zsonglőrködő csodamamiknak és az életvitelükön változtatni akaró, tudatosabb életmódra törekvőknek is.

 

Egyél jót, legyél jól! – Csigó ZitaxPlanAll
 
Eljött a gourmet-k ideje – idén először mutatkozik be a PlanAll család legfiatalabb tagja, a Gastro PlanAll! A finom ételek szerelmesei és a tudatos táplálkozás elkötelezett hívei az új, 2021-es tervezőben Csigó Zita gyönyörű ételfotói mellett a gasztroblogger fantasztikus receptjeit és konyhai tanácsait is élvezhetik. Kezdő szakácsok és vérprofi konyhatündérek egyaránt találhatnak maguknak ihletet: a heti alapanyagokat és a kísérletezésre csábító ételkölteményeket látva biztosan az is fakanalat ragad, aki eddig messze elkerülte azt.
 
A Gasztro PlanAll egyszerre látványos, személyes, kreatív és inspiráló. Segítségével nemcsak a hétköznapjaink hatékony megszervezésével boldogulhatunk könnyebben, de támogatásával egyszerre lehetünk tudatosak és kreatívak az életünk legváltozatosabb területein – köztük természetesen a konyhában is.