TOUCHE ÉCLAT RAGYOGÁSFOKOZÓ KORREKTOR
FORMÁZ, KIEMEL ÉS ÁPOL. AZ IGAZI IKON, MELYET MÁR TÖBB MINT 30 
ÉVE IMÁDNAK A PIACON!
Az YVES SAINT LAURENT ikonikus ragyogást nyújtó tolla akár egy szépítő alvás hatását nyújthatja. Egyszerű használatával, csillámok nélkül segít kiemelni arcunk szépségét. Természetes és ragyogó végeredmény akár egyetlen kattintással.


CSAK EGYETLEN KATTINTÁS!


Az innovatív, fényvisszaverő technológiának köszönhetően a Touche Éclat kiemeli a bőrünk szépségét és fokozza ragyogását. E vitaminnal és körömvirág kivonattal táplálja és védi a bőrt, hidratáltságot és üdeséget nyújt. Könnyed formulájának köszönhetően áttetszőtől a közepes erősségig építhető a fedése.

EGY IGAZÁN MULTIFUNKCIONÁLIS TERMÉK


Tanulja meg Ön is a bűvös trükköt: Helyezze fel a terméket az arc árnyékolt területeire, például a szemkörnyékre, az ajkak köré vagy az arccsontra. Az ujjbegyek vagy egy ecset segítségével oszlassa el a bőrön a letisztult megjelenésért.

SZEMEK: Az üde tekintet titka a ragyogás fokozása a szem körül. A Touche Éclat terméket vigye fel a szemöldökcsontra és a sötét karikákra, ezzel fényt és frissességet hozva a bőr felszínének.


EGYETLEN KATTINTÁS A LÁTVÁNYOS ÜDESÉGHEZ

AJKAK: Tökéletesítse rúzsát vagy emelje ki ajkai kontúrját a termékkel, akár egyetlen vonallal. Dolgozza el az ecsettel vagy az ujjaival a ragyogó végeredményért.

ARC: Sok sminkmester trükkje az arccsontok kiemelése az arc kontúrjainak hatásosabbá tétele végett. Tegye fel a Touche Éclat világos árnyalatát az arc éleire, azonnal megemelt és ragyogóbb hatást kelt.


A TERMÉSZETES TOUCHE ÉCLAT 
SMINKRUTIN

A ragyogó smink elérése érdekében kezdje sminkjét az YSL Touche Éclat Blur Primer és Touche Éclat Le Teint alapozóval, melyek egységesítik a bőrt. Ezután használja a Touche Éclat High Cover magasabb fedésű korrektort, mely építhető fedésével segít elfedni a bőr tökéletlenségeit.