A SÜNI márka tulajdonosa az ICO Zrt., Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb író- és irodaszergyártója. A 100 %-ban magyar tulajdonú céget 1951-ben alapította 18 írószer- és töltőtollkészítő kisiparos.

Mára több milliárdos éves forgalmat bonyolító részvénytársaság, saját leányvállalattal rendelkezik Csehországban és Romániában, emellett világszerte több mint 60 országba exportálja termékeit.

Az elsődleges szempont a kiváló minőség, melynek garanciája a több mint 65 éves, gyártásban elért tapasztalat, a legkorszerűbb gyártási technológiák és a szigorú minőségellenőrzés.

Az ICO mára számos saját fejlesztésű és gyártású, közismert író- és irodaszer márkával büszkélkedhet, ezen felül forgalmazója több külföldi márkának. Az iskolaszezon egyik legnépszerűbb márkája, megbízhatósága és minősége miatt a szülők és gyerekek egyik kedvence, a SÜNI márka.


Több mint 100 féle iskolaszert, iskolai terméket kínálunk. A teljesség igénye nélkül; grafit- és színes ceruzák, rost- és ecsetirónok, ecsetek, festékek, temperák, kréták, gyurmák, ollók, ragasztók, vonalzók, hegyezők, füzetek, tolltartók és számos egyéb, iskolában nélkülözhetetlen kiegészítők.

Igazodva a trendekhez, a gyerekek és az iskolák igényeihez folyamatosan fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat.

A színes ceruzáinkból mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb választást, legyen szó vékony vagy vastag testűről, hatszögletűről vagy háromszögletűről.

A SÜNI háromszögletű vastag színes ceruzák erős, robosztus kivétele alkalmassá teszi használatát kisiskolások vagy óvodások számára. Puha, pigmentdús pasztell és könnyű hegyezhetőség jellemzi a ceruzákat.

Elérhetők festett, színes ceruzatesttel és lakozott, natúr kivitelben is.

A megfelelő minőségű papírról a SÜNI rajztömbök gondoskodnak. Használj SÜNI asztali hegyezőt!

Próbáld ki! Nem csak a sulihoz kiváló választás, de otthoni tartalmas időtöltéshez is remek lehetőség!