A SÜNI márka tulajdonosa az ICO Zrt., Magyarország és Közép-Kelet-Európa legnagyobb író- és irodaszergyártója. A 100 %-ban magyar tulajdonú céget 1951-ben alapította 18 írószer- és töltőtollkészítő kisiparos.

Mára több milliárdos éves forgalmat bonyolító részvénytársaság, saját leányvállalattal rendelkezik Csehországban és Romániában, emellett világszerte több mint 60 országba exportálja termékeit.
Az elsődleges szempont a kiváló minőség, melynek garanciája a több mint 65 éves, gyártásban elért tapasztalat, a legkorszerűbb gyártási technológiák és a szigorú minőségellenőrzés.

Az ICO mára számos saját fejlesztésű és gyártású, közismert író- és irodaszer márkával büszkélkedhet, ezen felül forgalmazója több külföldi márkának. Az iskolaszezon egyik legnépszerűbb márkája, megbízhatósága és minősége miatt a szülők és gyerekek egyik kedvence, a SÜNI márka.
Több mint 100 féle iskolaszert, iskolai terméket kínálunk. A teljessé igénye nélkül; grafit- és színes ceruzák, rost- és ecsetirónok, ecsetek, festékek, temperák, kréták, gyurmák, ollók, ragasztók, vonalzók, hegyezők, füzetek, tolltartók és számos egyéb, iskolában nélkülözhetetlen kiegészítők.
Igazodva a trendekhez, a gyerekek és az iskolák igényeihez folyamatosan fejlesztjük és bővítjük termékkínálatunkat.

Idén tavasszal megérkezett a SÜNI választékába a háromszögletű extravagáns piros-fehér csíkozású SÜNI grafitceruza is.
Három féle keménységben érhető el:  HB, B, 2B.
Hogy ne keveredjen el, a neved is rá tudod írni, permanens vagy úgynevezett OHP markerrel.

A nagy törésbiztonságú grafitbélnek és könnyű hegyezhetőségnek köszönhetően az alsósok számára is kitűnő választás. A háromszögletű, vékony test pedig kényelmes fogást biztosít hosszabb használat mellett is.
A megfelelő minőségű papírról a SÜNI rajztömbök gondoskodnak. Használj SÜNI asztali hegyezőt!

Próbáld ki! Nem csak a sulihoz kiváló választás, de otthoni tartalmas időtöltéshez is remek lehetőség!