Kellemes ünnepeket kíván a Trussardi!


Közeledik az év legszebb ünnepe, a karácsony. Szenteste nem csak a karácsonyfát és a lakásunkat díszítjük fel, hanem önmagunkat is. Lehet ez egy csodaszép ruha a családi vacsorához vagy akár egy ragyogó ékszer. Ezek mellett nem szabad megfeledkeznünk a megfelelő illatról sem, válassz karácsonyra a Trussardi klasszikus illatai közül magadnak és a család többi tagjának is!
TRUSSARDI DONNA EDP

A fehér üvegbe zárt, arany felirattal ellátott Trussardi Donna EDP illat tökéletesen megtestesíti a Trussardi divatházra jellemző fényűző eleganciát. A parfüm minden porcikájában nőies, elegáns hölgyek tökéletes kiegészítője. Egy letisztult, virágos illat, melyben a lédús gyümölcsök találkoznak a narancsvirág és a vanília édességével.
Trussardi Donna EdP
Trussardi Riflesso EdT
TRUSSARDI RIFLESSO EDT

A Trussardi Riflesso EDT a férfi lelkét jeleníti meg, akinek értékeit a modernitás, a tradíció, a család, a munka és a minőség együtt alkotják, mely természetes és könnyed eleganciát varázsol köré.
A fás és keleties jegyek, a bergamot, pink grapefruit és zöldalma ötvözete egy olyan férfit testesít meg, aki számára a sport egy életforma. Nem verseny, hanem az önbizalom kifejezése. Természetes eleganciát kölcsönöz a muskátli, az ibolyalevelek és a levendula akkordja, miközben a hagyományos jegyeket képviselő olasz bőr, vetiver és tonkabab teszi teljessé az alapjegyet.
TRUSSARDI SOUND OF DONNA EDP

A Trussardi Sound of Donna EDP csupa meglepetés. Az összetevők kontrasztja végigmegy az illat egészén: a mandarin, a magnólia, a zöld mandula, a tubarózsa és az egyedi Mont Blanc akkord áll egymással szemben, egymást mégis kiegészítve. A Trussardi Sound of Donna parfüm tökéletesen illeszkedik a Trussardi portfóliójába, a kifinomult elegancia éppúgy áthatja, mint a lázadó nőiesség, mellyel a fiatalabb hölgyeket is megnyeri.
Trussardi Sound of Donna EdP
Trussardi Riflesso Blue Vibe EdT
TRUSSARDI RIFLESSO BLUE VIBE EDT

Művészet, szenvedély, kreativitás, érzékiség, szépség. Ezeket a tulajdonságokat rejti magában a Trussardi új férfi illata, a Trussardi Riflesso Blue Vibe. Az illatot Milánó nyüzsgése, dinamizmusa és kulturális múltja ihlette. A Trussardi Riflesso Blue Vibe azoknak a férfiaknak készült, akik vágynak a kihívásokra és szeretnék lázadó, művészi énjüket megmutatni. Ebben az orientális-aromatikus-fás illatban megtalálható a rum aromáját megidéző akkord, a vibráló citrusok és a mogyoró ellenállhatatlan illata. Tökéletes kompozíció minden emlékezetes estének!
TRUSSARDI UOMO EDT

A Trussardi Uomo EDT egy elegáns, mégis kortárs illatot testesít meg, amely az olasz életérzés kifinomultságát sugallja. Fejjegyében megjelennek a tipikus Olaszország inspirálta illatjegyek, mint a citrom, a galbanum és a bergamot. Ezek az aromák elvezetnek a szívjegyben megbújó ibolyához és gerániumhoz, melyek együtt egy lehengerlő keveréket alkotnak. Az alapjegyben a zsálya, a bőr és a pacsuli aromái sejlenek fel, amelyek a luxus érzetét adják ennek a tüzes, csábító illatnak. A titokzatos fekete üveg erőt és kifinomultságot tükröz, ettől lesz megjelenése erőteljes.
Trussardi Uomo EdT