Detergenzien

Tisztítószerekkel kapcsolatos rendelkezések

2005 októberétől egy új rendelkezés lépett életbe az Európai Unióban, amely értelmében a felhasználók számára biztosítani kell, hogy az általuk vásárolt mosó- és tisztítószerekről minél több hasznos információval rendelkezzenek.

Ennek érdekében használja az információs adatbázisunkat, hogy ellenőrizhesse termékeink minőségét. A keresőrendszerünk segítségével lehetősége van egy kiválasztott termékre keresni: adjon meg a szövegmezőbe egy EAN kódot (géppel olvasható vonalkódot) a kiválasztott termékről.

Kérjük, adjon meg egy numerikus EAN-kódot, hogy a detergenseket megjeleníthessük.

Kérjük, gépeljen be egy numerikus EAN-t, hogy a detergenseket megjeleníthessük.

A Blink márka termékei alatta maradnak a detergensek határértékének. A detergens egy olyan anyag, amit a szappanok vagy tisztítószerek tartalmaznak, és a mosási és tisztítási folyamatok során jelen vannak. A detergensek másfelől olyan anyagok, amik az oldószerre - rendszerint ez víz - hatást gyakorolnak, csökkentik az oldószer felületi feszültségét, és nagyban hozzájárulnak a kosz gyors eltávolításához. A törvényi előírásoknak megfelelően a termékeinkben található alapanyagok tisztítóereje maximalizálható és mindemellett a környezetre gyakorolt hatása is. Mindezeket figyelembe véve a környezetszennyezés minimálisra csökkenthető.

Emellett szeretnénk Önnek a részben detergenst tartalmazó illatósító- és tartósítószerekről is információval szolgálni, amik esetlegesen allergiás reakciókat válthatnak ki az erre hajlamos személyeknél.

További információkat az INCI-megjelöléshez az alábbi linken talál: További információk.