Müller szombat
Kedves Vásárlónk!

Köszönjük érdeklődését vállalatunk és termékeink iránt!

Mindenkori promócióinkról és akciós termékeinkről honlapunkon és Facebook oldalunkon tájékozódhat. A Müller szombatok tervezett időpontjáról előzetesen sajnos nem áll módunkban tájékoztatást nyújtani.
Az akciót az esemény időpontját megelőző hét péntektől hirdetjük weboldalunk kezdőoldalán banner formájában, amelyre kattintva letölthető a 15 %-os kedvezményes kupon. Ugyanezen a napon Facebook oldalunkon is létrehozunk egy eseményt, ahol a 15 %-os kedvezményes kuponnal összevonható akciókat is közzétesszük.

Egyes kiemelt Müller szombati ajánlatainkat az üzletekben a bolti rádióban, továbbá az akció hetében szerdától a következő kereskedelmi rádiókban is hallhatja: Retro Rádió, Rádió1, Best FM.

A Müller szombati 15% kedvezmény nem vonatkozik a vásárlási utalványokra, tápszerekre, könyvekre, szezonális termékekre. Más kuponakcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható, kivéve az adott Müller szombatra meghirdetett ajánlatokkal. A kedvezmény a kasszánál, a kupon átadásával vagy okostelefonon történő bemutatásával kerül levonásra. Amennyiben nem rendelkezik okostelefonnal, a kinyomtatott kupont kérheti az akciót megelőző héten és az akció napján üzleteinkben a kasszánál.
Az ajánlatok csak az adott Müller szombaton érvényesek. A vásárlás csak háztartási mennyiségben lehetséges. Viszonteladókat nem szolgálunk ki. Eladástechnikai okokból nem kapható minden termék összes üzletben.

Figyelje Facebook oldalunkat! Várjuk szeretettel következő Müller szombati akciónkon!