ADVANCED GÉNIFIQUE
AZ ELSŐK KÖZÖTT A MIKROBIOM TUDOMÁNYÁBAN


A Lancôme Génifique kiemelkedő szakértelme a mikrobiom tudomány területén mostantól az Advanced Génifique termékek - az ikonikus szérum, az érzékeny bőrre való Sensitive szérum és a szemkörnyékápoló - részét képezi. Bizonyított, hogy az erős bőrmikrobiom kulcsfontosságú szerepet játszik az erős bőrbarrier fenntartásában, hozzájárulva az üde és fiatalos megjelenésű bőrhöz. Az Advanced Génifique termékek minden korosztály számára használhatók. Próbálja ki az ikonikus Advanced Génifique szérumot a ragyogóbb megjelenésű bőrért! 

SZABADALMAZTATOTT FORMULA 

7 PRE- ÉS PROBIOTIKUS FRAKCIÓ
A bőr erős és egészséges mikrobiomjához nélkülözhetetlen tápanyagok különleges  összetétele.

HIALURONSAV
Tömegének akár 1000-szeresét is képes megtartani víz formájában, segít nedvességgel feltölteni és simábbá varázsolni a bőrt.

CG-VITAMIN
A C-vitamin stabil változata, amelyet biokémiai eljárásokkal nyernek ki növényi alapanyagokból. A bőrtónusra és a bőr minőségére gyakorolt hatásáról ismert. ADVANCED GÉNIFIQUE SENSITIVE
30 NAPOS REGENERÁLÓ PROGRAM 

Fiatalságaktiváló kettős koncentrátum, mely nyugtatja az érzékeny arcbőrt. Az évszakváltozások, a légszennyezés és a modern élet hatásai a bőrfelszín meggyengülését, feszülő, kellemetlen érzetet okozhatnak és a bőröregedés korai jeleihez vezethetnek. A 7 pre- és probiotikus frakcióval gazdagított kettős koncentrátum nyugtatja és erősíti az érzékeny bőrt és segít védeni a mindennapos káros hatásokkal szemben.